2009. december 23., szerda

Új funkcióval bővült a magyar szakos levelező lista

Immár nem csak hasznos információk, jegyzetek, tematikák ... keringenek az éterben, hanem társkereső jellegű hirdetések is.
Ma érkezett a következő levél. (Nem az én hülyeségem, ezt tényleg elküldte valaki):

"Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

A következő a helyzet:

Még előző félévben kb. a nyár elején éppen a szokásos napi dolgaimat rendeztem a B épület második emeletén a "társalgó" közelében. Mintha a hollywood-i mozifilmekben lenne, egy helyes lány jött velem szemben: szinte úszott a levegőben, különleges volt. Arcára sajnos nem emlékszem, de tudom helyes volt. A haja középhosszú és fekete.

Éppen jó kedvem volt, mivel általában vidám hangulatban vagyok.

A lényeg, hogy egymással szembe lépkedtünk, néha meg-megállva. Mélyen egymás szemébe néztünk, majd mosolyogva továbblépkedtünk. Aztán, mintha valami belső hang sugallta volna, visszapillantottam... Akkor ért meglepetés, mivel Ő is visszafordult. Hirtelen nem tudtam, mit tegyek, ezért pár pillanatra 1000 forgatókönyv hasított a fejemben végig. Ő is gondolkodik: menjen vagy maradjon? Végül egy elégedett huncut nevetéssel mentünk tovább utunkra.

Ha a szóban forgó lány még emlékszik a történtekre (illetve magára ismert), és van kedve társalogni, ezen az e-mail címen elérhet.

Egy kíváncsi srác."

(A kíváncsi srác biztosra ment, más szakok lev.listájára is elküldte üzenetét.)

6 megjegyzés:

  1. de mit csinált fél évig?

    VálaszTörlés
  2. Az a botrány, hogy a válaszlevelemet törölték a levlisták adminjai, elsőként a magyarosok... Ennyit a bölcsészek humorérzékeről...

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni.

    A következő a helyzet:

    Még előző félévben kb. a nyár elején láttam Christopher Nolan rendezésében a Tökéletes trükk című filmet, a B épület második emeletén a társalgóban. Habár ez egy hollywoodi mozifilm volt, mégis nagyon valóságosnak tűnt, egy alakítás pedig különösen megragadott: Scarlett Johansson, az elbűvölő bűvészasszisztens szerepében.

    Hát gondolhatjátok, csudajó kedvem lett ennek a tüneménynek a látványától.

    Azóta néha elképzelem, ahogy egymással szemben lépkedünk meg-megállva, és nyikorgó kosár van az ölében. Mélyen egymás szemébe nézünk és én azt mondom: "Jó voltál a Lány gyöngy fülbevalóval-ban, meg a Bobby Longban és az Elveszett jelentésben." És még sok más filmszerep hasííít végig a fejemben olyan elemi erővel, hogy a fejem majd széthasad, de valahogy soha nem tudok olyat mondani, amitől Scarlett a kedvesem akarna lenni, sőt általában hívja a biztonságiakat, akik úgy dobnak ki a szállodából, hogy lábam se éri a földet.

    Scarlett, ha olvasod ezt a levelet, és úgy gondolod vagyok annyira álmodozólelkű, nárcisztikus, romantikus alkat, hogy szóba állj velem, kérlek, keress meg ezen az ímélcímen.

    Egy srác, aki még remél.

    VálaszTörlés
  3. Nesze neked J akta.

    Amúgy ez tényleg alpári volt. Megh, nem emlééééééééékszik az arcára. Buh. Írd is le, h nem emlékszel, csak rohadtul kellene már valaki az ágyadba. Tökmindegy - de ha repül a levegőben az sem baj..

    na bumm, boldog újévet :)

    VálaszTörlés