2009. július 5., vasárnap

Szenzáció!


2009. július 4.-én osztódtam. A fénykép e ritka élettani mechanizmus első fázisát dokumentálja. (A háttérben álló fiatalember a National Geographic fotósa) Az osztódás számos előnnyel fog járni, csak nehogy meggondolatlanul viselkedjek, amikor épp nem vagyok ott, ahol vagyok.

6 megjegyzés:

  1. Ahhoz nem kell osztódnod..

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szep iras, de fontosnak tartanam kifejteni, hogy az osztodas minek a hatasara jott letre...mert az ugye nem mindegy keremszepen. Ott van pl a Fuggetlen Kisgazda Part, ami belso kenyszerek hatasara szaporodott osztodassal, vagy ott vannak pl Ed Gein aldozatai, akik kimondottan kulso kenyszerek hatasara osztodtak, de vannak olyan elolenyek, akiknel a szaporodas ezen modja egeszen elfogadottnak tekintheto, (nem ugy mint jelen esetben), sot vannak olyanok is akik nemi stimulaloszer hatasara is kepesek ilyesmire minden tovabbi nelkul, bar mondjuk az altalaban elmulik. De mar lattam olyat hogy ugymaradt...pfuuu.
    Egyebkent a szerzonek gratulalok es tovabbi sikerekben gazdag boldog osztodasokat kivanok.
    Megjegyzeskent csak annyi, hogy a hatterben lathato fiatalember, a National Geographic mellett a MLiB mag. valamint a Pajkoskecske mag. hivatalos fotosa is. (ezert is volt jelen :P )
    Tisztelettel: egy hu olvaso.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az információkat. Életmódváltás történt, és nem árt tájékozódni. :-)
    + elnézést kérek, hogy nem említettem meg minden magazint, akiknek fotósa vagy.

    VálaszTörlés
  4. Hogy bírom újra a cigarettát még mindig...

    VálaszTörlés