2009. június 22., hétfő

Fiktív levelek a vizsgaidőszakból

címzett: navracsics.judit@freemail.hu
tárgy: eső
T
isztelt Tanárnő!

Csak azt ne mondja, hogy reménytelen itten állnom, itt e komoly esőben áznom. De igenis leviszi majd rólam, amit én akarok: környezetem és családom, szociális körülményeim, s vele minden bizalmatlanságom, tétovaságom mások múltját, mit rám raktak, csak nem gondolja, hogy ez majd mind rajtam marad? Csak nem gondolja?

Tisztelettel:
Szőnyegi Júlia


címzett: szonyegij@gmail.com
tárgy: Re:eső

Kedves Júlia!

De igen!

Üdvözlettel:
Navracsics Judit


címzett: horvath.geza@freemail.hu
Tisztelt Tanár Úr!

Szeretnék szakirodalmi ajánlást kérni Hoffmann Homokember című művéhez, továbbá 2 gramm füvet egy megbízható budapesti dealertől. Veszprémben nehéz megfelelő minőségű anyagot találni. Előre kifizetném kézpénzben.

Köszönettel:
Szőnyegi Júlia


címzett: hatot@freemail.hu
Tisztelt Tanár Úr!

Szeretném Önnel közölni, hogy megcsináltuk az utolsó nyelvjárásgyűjtési felvételt Somlóvásárhelyen, továbbá azt, hogy szörnyen áll Önnek az a kockás flanelling, amiben a múltkor láttam. Mindannyiunk érdekében, a jóízlés nevében, puszta jó szándékból megkérem Önt, hogy ne hordja!

Tisztelettel:
Szőnyegi Júlia


címzett: szitar.katalin.@freemail.hu
Tisztelt Tanárnő!

Olyan őszintén szeretnék szólni Önhöz, ahogy csak tudok, de a szívem üres. Az üresség tulajdon arcom felé fordított tükör. Önmagamat látom benne, és iszony és rémület fog el láttára. Az embertársaim iránt tanúsított közönyöm kirekesztett a közösségükből. Azóta fantomok világában élek, álmaimba és képzelgéseimbe zárva. A Tanárnő szerint lehetetlen és megmásíthatatlan, hogy az ember megragadhassa érzékeivel Istent? Miért kell neki félig kimondott ígéretek és soha nem látott csodák ködébe burkolóznia? Nyugtalanul várom válaszát.

Köszönettel:
Szőnyegi Júlia

5 megjegyzés:

  1. Emlékszem a hatotosra :D:D Kriszta

    VálaszTörlés
  2. háhááá... itt vagyok, és jókat nevetek eme leveleken :)folyamatosan figyel(l)ek, várom a folytatást
    Mari

    ja, 15-én leszek utcazenén - meg lehet h még 18 is, de az még nem biztos

    VálaszTörlés